V-ZUG KOOKWORKSHOP
Vacuüm & regenereren
Vacuüm koken zorgt voor een optimaal behoud van smaken, textuur en voedingstoffen. Door de precieze temperatuurregeling en langzame garing worden gerechten perfect bereid. Dit proces maximaliseert smaakbeleving en maakt gezonde, smakelijke maaltijden mogelijk met minimale inspanning. Ontdek ook de mogelijkheden voor het opwarmen en warm houden van maaltijden. In deze lessenreeks worden stapsgewijs de diverse toepassingsmogelijkheden van vacuümtechnologie uitgelegd.
- Maandelijks data beschikbaar
- 10-15 deelnemers
- Locatie: V-ZUG Kookstudio Wetteren
Vacuüm Les 1 (Basis)
Ontdek de basis van vacuüm bereiden (temperaturen, gaartijden, marineren, tips & tricks,…). Les 1 focust hoofdzakelijk op het theoretische aspect. Dit gaat uiteraard reeds gepaard met enkele leuke receptjes 😉
Menu
Mocktail | pompelmoes | rozemarijn
Zalm 50°C vs zalm 52°C
Krokante kippedijen | labneh | specerijenolie
Sesam bun | Pulled pork | relish rode kool | komkommer
Appelpartjes | limoenroom
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
Vacuüm Les 2 (Vervolg)
Het concreet toepassen van vacuüm techniek voor verschillende gerechten. Er wordt tijdens de les een menu met verschillende gerechten klaar gemaakt. Aangeraden om te starten met les 1.
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
LEKKER Regenereren
Leer hoe je op een correctie manier opnieuw kan opwarmen of warm houden van een maaltijd.
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
Meer info
In de workshop zijn maaltijd en dranken inbegrepen. De recepten en tips & trics worden ook gedeeld.
Tijdens het boekingsproces kan je het menu per les bekijken.
Je kan tot 14 dagen voor de datum jouw les kosteloos annuleren. Neem daarvoor contact op via: igor@igorkookt.be
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan een les geannuleerd of verplaatst worden. Hierover word je steeds tijdig van op de hoogte gebracht en een passende oplossing gezocht.