V-ZUG KOOKWORKSHOP
Thematische workshops
Inspirerende kookworkshops met diverse thema’s zoals feestdagen, culinaire culturen, specifieke technieken,… Deelnemers leren onder begeleiding van chef Igor gebruik te maken van geavanceerde V-ZUG keukenapparatuur. Tijdens de workshop wordt er samen een heerlijk (thematisch) menu bereid om zo uw kook vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Er worden doorheen het jaar verschillende thematische workshops aangeboden.
- Maandelijks data beschikbaar
- 10-15 deelnemers
- Locatie: V-ZUG Kookstudio Wetteren

It’s all about Fish
Een volledig menu rond onze rivieren en de zee! En ja…vanuit jouw V-ZUG oven!
Menu
Fish&Chips
Chausson au saumon
Scampi | kruidenboter
Cath of the Day | Crème van erwt | Geroosterde tomaatjes
Kabeljauw in kruidenkorst of Pasta Vongole (afhankelijk van dagprijs)
Iets Zoets 😉
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur

That Sunday Feeling: Sharing is Caring 😉
Snel en lekker! Allerlei toffe hapjes en gerechtjes om te delen! Sharing is Caring!
Menu
Bladerdeegstengels | Cheddar | Vadouvan
Iberico worstenbroodje | wortel | zoete aardappel | dadel | ras el hanut
Bloemkoolnugget | truffeldip
Crocque Monsieur Deluxe
Little gem | traag gegaard buikspek | chutney van ananas
Gekonfijte zalm | zuiderse tapenade
Crumble | peer | bosbes | rozemarijn
Amaretti
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur

Allemaal groentjes…VeggieTime 😉
Koken met groenten van het seizoen opent een wereld aan nieuwe smaken. Ontdek hoe je een heerlijk en volwaardig vegetarisch menu kan bereiden.
Menu
Flatbread | Baba ganoush
Zoete aardappelnuggets | chilidip
Geroosterde bloemkool | tahin
Melanzane alla parmigiana
Tajine | parelcouscous
Venere-rijst | Mango | Duindoornbes
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur

Paasmenu
Feestelijk Paasmenu! Hoe lust jij jouw eitje 😉
Menu
Filodeeg | salsa paprika | geitenkaas
Lauwwarme groene groenten | gepocheerd hoeve-ei | pickles dressing | mosterdzaad
Risotto primavera | gebakken coquille
Lamskroon | tijm-rozemarijnjus | gevulde groenten
Moelleux | kletskop | sinaasappelgel | vanilleijs
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur

Aspergemenu
That time of the year! Asperges in al zijn facetten.
Menu
Asperges | dragon | crème van eigeel | waterkerscoulis
Asperges | scampi | saffraan
Pakketje van gerookte zalm | asperges | tuinkruiden-vinaigrette
Hoevekip | dragonsaus | gegrilde asperges | pommes duchesse
Bruine suikertaart | frisse citrusgel | kletskop
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
Meer info
In de workshop zijn maaltijd en dranken inbegrepen. De recepten en tips & trics worden ook gedeeld.
Tijdens het boekingsproces kan je het menu per les bekijken.
Je kan tot 14 dagen voor de datum jouw les kosteloos annuleren. Neem daarvoor contact op via: igor@igorkookt.be
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan een les geannuleerd of verplaatst worden. Hierover word je steeds tijdig van op de hoogte gebracht en een passende oplossing gezocht.