IGOR_logo
V-ZUG KOOKWORKSHOP

Thematische workshops​

Inspirerende kookworkshops met diverse thema’s zoals feestdagen, culinaire culturen, specifieke technieken,… Deelnemers leren onder begeleiding van chef Igor gebruik te maken van geavanceerde V-ZUG keukenapparatuur. Tijdens de workshop wordt er samen een heerlijk (thematisch) menu bereid om zo uw kook vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Er worden doorheen het jaar verschillende thematische workshops aangeboden.

It’s all about Fish

Een volledig menu rond onze rivieren en de zee! En ja…vanuit jouw V-ZUG oven!

Menu

Fish&Chips

Chausson au saumon

Scampi | kruidenboter

Cath of the Day | Crème van erwt | Geroosterde tomaatjes

Kabeljauw in kruidenkorst of Pasta Vongole (afhankelijk van dagprijs)

Iets Zoets 😉

PLAATSEN BESCHIKBAAR

That Sunday Feeling: Sharing is Caring 😉

Snel en lekker! Allerlei toffe hapjes en gerechtjes om te delen! Sharing is Caring!

Menu

Bladerdeegstengels | Cheddar | Vadouvan

Iberico worstenbroodje | wortel | zoete aardappel | dadel | ras el hanut

Bloemkoolnugget | truffeldip

Crocque Monsieur Deluxe

Little gem | traag gegaard buikspek | chutney van ananas

Gekonfijte zalm | zuiderse tapenade

Crumble | peer | bosbes | rozemarijn

Amaretti

PLAATSEN BESCHIKBAAR

Wildmenu

Rond de feestdagen zijn de meeste soorten wild vlotjes te verkrijgen. Hét moment dus om eens een wildmenu op tafel te toveren.

Menu

Coquille | crème van aardpeer | knolselder

Parmentier van everzwijn | appel | rode kool

Hert | structuren van butternut | pommes boulangères

Ganache van donkere chocolade | hazelnotencrunch | appelsien | vanilleijs

PLAATSEN BESCHIKBAAR

Allemaal groentjes…VeggieTime 😉

Koken met groenten van het seizoen opent een wereld aan nieuwe smaken. Ontdek hoe je een heerlijk en volwaardig vegetarisch menu kan bereiden.

Menu

Flatbread | Baba ganoush

Zoete aardappelnuggets | chilidip

Geroosterde bloemkool | tahin

Melanzane alla parmigiana

Tajine | parelcouscous

Venere-rijst | Mango | Duindoornbes

PLAATSEN BESCHIKBAAR

Feestelijk Kerstdiner

Een uitgebreid kerstmenu op tafel zetten? We gaan samen aan de slag om een heerlijk menu te breiden voor jouw gasten.

Menu

Crocque Monsieur Deluxe

Dariole met tongfilet en garnaal

Gebrande schorseneren  |  gepocheerd ei  |  zeekraal  |  mousseline

Fazant  |  geglaceerde wortel  |  spruitjes  |  crème knolselder

Meringuerol met frambozen  |  rood fruit  |  ganache witte chocolade

Cannelés de Bordeaux

PLAATSEN BESCHIKBAAR

Meer info

In de workshop zijn maaltijd en dranken inbegrepen. De recepten en tips & trics worden ook gedeeld.

Tijdens het boekingsproces kan je het menu per les bekijken.

Je kan tot 14 dagen voor de datum jouw les kosteloos annuleren. Neem daarvoor contact op via: igor@igorkookt.be

 

Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan een les geannuleerd of verplaatst worden. Hierover word je steeds tijdig van op de hoogte gebracht en een passende oplossing gezocht.

Ontdek het aanbod kook workshops

Basis

Basis lessen

Volg de basiskooklessen voor snel inzicht in uw V-ZUG toestel(len). Volg alle 3 lesdelen voor een volledige introductie.
Meer info

Vacuüm & regenereren

Vacuüm & regenereren

Ontdek de voordelen van vacuümkoken. Van voorgerecht tot en met het dessert.
Meer info

Thema

Thema workshops

Ga aan de slag met je V-ZUG toestel(len) om een volledig culinair themamenu klaar te maken.
Meer info