V-ZUG KOOKWORKSHOP
Thematische workshops
Inspirerende kookworkshops met diverse thema’s zoals feestdagen, culinaire culturen, specifieke technieken,… Deelnemers leren onder begeleiding van chef Igor gebruik te maken van geavanceerde V-ZUG keukenapparatuur. Tijdens de workshop wordt er samen een heerlijk (thematisch) menu bereid om zo uw kook vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
Er worden doorheen het jaar verschillende thematische workshops aangeboden.
- Maandelijks data beschikbaar
- 10-15 deelnemers
- Locatie: V-ZUG Kookstudio Wetteren
It’s all about Fish
Een volledig menu rond onze rivieren en de zee! En ja…vanuit jouw V-ZUG oven!
Menu
Fish&Chips
Chausson au saumon
Scampi | kruidenboter
Cath of the Day | Crème van erwt | Geroosterde tomaatjes
Kabeljauw in kruidenkorst of Pasta Vongole (afhankelijk van dagprijs)
Iets Zoets 😉
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
That Sunday Feeling: Sharing is Caring 😉
Snel en lekker! Allerlei toffe hapjes en gerechtjes om te delen! Sharing is Caring!
Menu
Bladerdeegstengels | Cheddar | Vadouvan
Iberico worstenbroodje | wortel | zoete aardappel | dadel | ras el hanut
Bloemkoolnugget | truffeldip
Crocque Monsieur Deluxe
Little gem | traag gegaard buikspek | chutney van ananas
Gekonfijte zalm | zuiderse tapenade
Crumble | peer | bosbes | rozemarijn
Amaretti
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
Wildmenu
Rond de feestdagen zijn de meeste soorten wild vlotjes te verkrijgen. Hét moment dus om eens een wildmenu op tafel te toveren.
Menu
Coquille | crème van aardpeer | knolselder
Parmentier van everzwijn | appel | rode kool
Hert | structuren van butternut | pommes boulangères
Ganache van donkere chocolade | hazelnotencrunch | appelsien | vanilleijs
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
Allemaal groentjes…VeggieTime 😉
Koken met groenten van het seizoen opent een wereld aan nieuwe smaken. Ontdek hoe je een heerlijk en volwaardig vegetarisch menu kan bereiden.
Menu
Flatbread | Baba ganoush
Zoete aardappelnuggets | chilidip
Geroosterde bloemkool | tahin
Melanzane alla parmigiana
Tajine | parelcouscous
Venere-rijst | Mango | Duindoornbes
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
Feestelijk Kerstdiner
Een uitgebreid kerstmenu op tafel zetten? We gaan samen aan de slag om een heerlijk menu te breiden voor jouw gasten.
Menu
Crocque Monsieur Deluxe
Dariole met tongfilet en garnaal
Gebrande schorseneren | gepocheerd ei | zeekraal | mousseline
Fazant | geglaceerde wortel | spruitjes | crème knolselder
Meringuerol met frambozen | rood fruit | ganache witte chocolade
Cannelés de Bordeaux
PLAATSEN BESCHIKBAAR
- €75 per persoon
- 3 uur
Meer info
In de workshop zijn maaltijd en dranken inbegrepen. De recepten en tips & trics worden ook gedeeld.
Tijdens het boekingsproces kan je het menu per les bekijken.
Je kan tot 14 dagen voor de datum jouw les kosteloos annuleren. Neem daarvoor contact op via: igor@igorkookt.be
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn, kan een les geannuleerd of verplaatst worden. Hierover word je steeds tijdig van op de hoogte gebracht en een passende oplossing gezocht.